Aksu Fen Lisesi

Telefon : 0242 426 3047 (Santral)
Belgegeçer : 0242 426 35 84
WEB https://aksufenlisesi.meb.k12.tr
Adres : MACUN MAH. MEKTEP SK. AKSU FEN LİSESİ SİTESİ EĞİTİM BİNASI BLOK NO 1 AKSU / ANTALYA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek öğretmen olmanın idealini ve değişimini yaşayarak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasiye gönülden bağlı, Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, daima kendini yenileyen ve geliştiren, milli ve manevi değerleri özümseyip evrensel ilkeleri benimseyen, çevre imkânlarını en iyi şekilde kullanabilen bireyler yetiştirip; ulusumuzu Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetin yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı yapmak için çalışmak ve okulumuzu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR : 2012-2013 COMENIOUS projesi. 2013-2014 Antalya geneli Toplam Kalite Yönetimi 2. si 2015-2016 ANADOLU BİTKİLERİ EXPO´DA YARIŞMASINDA BÖLGE BİRİNCİSİ

Biyoloji Laboratuvarı :1
Yatakhane Koğuşu :35
Öğretim Şekli :Gündüzlü-yatılı
Saatler : 08:05-15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : 1. yabancı dil: İngilizce 2. yabancı dil: Almanca
Isınma : Okulumuz klima, pansiyon binalarımız kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Servis : servis ile taşıma mevcut
Ulaşım : otobüs, tramvay
Yerleşim Yeri : merkez ilçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 15 KM
Kontenjan Bilgileri : 150
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 9.sınıf Taban Puan 468.884
Sportif Etkinlikler : Satranç, Futsal, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi, Güreş, Voleybol..
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak ve Bilim Şenliklerinde proje sunumları gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları : "Anadolu Bitkileri EXPO´da" konulu Proje Çalışması, "Schools On The Move" Uluslararası Projede koordinatör okulu.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Comenious Ortaklık Projesi,
Diğer Hususlar : OKULUMUZA AİT MÜZE MEVCUTTUR.